Schöne Feiertage! Fijne feestdagen! Happy Holidays!


Gisteravond vond de eerste Santa Run Groningen plaats in de Stad: een paar honderd mensen die – voor een goed doel, zoals het hoort in deze tijd van het jaar – in kerstmanpakken een ronde van 5,4 kilometer door de binnenstad aflegden. Aangezien veel mensen gister ook hun laatste werkdag voor dit jaar hadden, was het startschot voor de Santa Run op de Grote Markt tegelijkertijd ook de aftrap voor de rustige periode rond kerst en oud en nieuw. Dit is ook mijn laatste post voor dit jaar. Ik wens iedereen prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling toe! Tot in 2015!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.